3FM Serious Request

Dampende cheques!

  1. Nieuwschevron right
  2. Dampende cheques!

De laatste dag van 3FM Serious Request betekent vaak heel veel grote cheques bij de brievenbus. Een overzicht.

Het is ondoenlijk om alle donaties samen te vatten in één bericht, maar om toch een beeld te kunnen geven van hoe de laatste dag van 3FM Serious Request 2011 verloopt, sommen we er een aantal op.

De NS doneert 10.508 euro

Er is fanatiek ingezameld door de NS op Station Leiden en forenzend Nederland heeft de poeplap in grote getale getrokken. Het leverde 10.000 euro op!

Office Depot / Viking chequet in met 10.000 euro

Rond elf uur stond Office Depot / Viking bij de microfoon met een cheque van 10.000 euro. Ka-ching!

188.065 euro dankzij Meters Voor Mama's

De hele week liep Domien achter de stoet renners aan die voor Zilveren Kruis Achmea geld inzamelden. Die meters die gemaakt werden, leverden 188.065 euro op!

>> Meer over Meters Voor Mama's

Plaat aanvragen via callcenter € 325.000 tot nu (12:30 uur) toe

De medewerkers van The Experience Group hebben rode oortjes van het bellen, maar dat loont de moeite. Zij stonden jou als plaataanvrager te woord en dat leverde tot nu toe € 325.000,- euro op.

>> Lees meer over de opbrengst van het Call Center

Mr. Present geeft 151.000 euro!

Hoogstpersoonlijk kwam Mr. Present met twee man sterk de opbrengst van de merchandise langsbrengen. 151.000 euro: kladeng!

>> Meer over de opbrengst van Mr. Present

UPC brengt € 102.012 langs!

Alle UPC-Televisie abonnees hebben de afgelopen week kunnen doneren via het rode knopje op hun afstandsbediening. Simpel toch? Vandaar dat het zo'n enorme berg geld oplevert!

>> Een overzicht van die hete, dampende cheques

90.000 euro dankzij Philips

Philips sponsorde onder andere de mooie, muzikale en massale Sing-a-long op de Beestenmarkt. Hiermee werd maar liefst 90.000 euro verdiend voor de mama's!

>> Meer over de topcheque van Philips

Wehkamp brengt 251.595 euro langs

Zo! De mannen van Wehkamp kwamen met een lege cheque aan in het huis en schreven ter plekke de opbrengst van de shirtjes en hun donatie op. Dat was ruim tweeënhalve ton!

>> Meer over deze enorme donatie van Wehkamp

€203.125,80 via Coca-Cola!

Al de hele week had Coca-Cola Bart voor het karretje gespannen om uit alle uithoeken van Nederland statiegeldflessen te halen en het geld dat het opleverde aan Serious Request te doneren. Dat was geen misselijk bedrag.

>> Alles over de donatie van Coca-Cola

Pauls chequenparade

Voor iedereen die een íets kleiner bedrag heeft verzameld of iedereen die liever zijn geld bij Paul afgeeft, is er ook op zaterdag een chequenparade! Hysterisch leuk.

Supermooie Minervacheque: 44.098,88!

De Leidse Studenten Vereniging Minerva had een week vol sporten, feesten, veilen en zuipen georganiseerd en dat leverde meer dan vierenveertigduizend euro op! Over geld wordt daar doorgaans niet gepraat, maar voor Serious Request maakten ze graag een uitzondering.

Ster advertentie
Ster advertentie