3FM Serious Request

DJ's buiten het Glazen Huis

  1. Nieuwschevron right
  2. DJ's buiten het Glazen Huis
Niet alleen de DJ's in het Glazen Huis, maar ook de andere 3FM-jocks gaan aan de bak voor Serious Request!
Vanaf 18 december is overduidelijk waar Giel, Gerard en Annemieke zijn: veilig opgeborgen in het Glazen Huis op de Grote Markt in Groningen voor hun marathonuitzending. Dat betekent niet dat de andere DJ's stilzitten, want voor Serious Request zet iedereen zich in! Welke DJ gaat wat doen?


KerstkaartCoen

Coen Swijnenberg gaat als levende kerstkaart door het land om kerstgroeten rond te brengen. Plak 'm helemaal vol met speciale Serious Request kerstzegels en stuur hem op!

>> Verstuur de levende kerstkaart


Surprise: Michiel!

Michiel Veenstra gaat mee in de surprisetruck en doet dagelijks verslag van de mysteryguest, bezoekers en natuurlijk de heerlijke muziek die de vrachtwagen met zich meebrengt.

>> Lees meer over de Surprisetruck


Ooggetuigen stille ramp

Eric en Paul komen in het huis om verslag te doen van hun reizen. Met eigen ogen hebben ze de verschrikkelijke gevolgen van malaria gezien en om dat even te verwerken vertellen ze je er alles over.

>> Lees alvast Erics avonturen in Sierra Leone en Burkina Fasso
>> Bekijk Pauls verslag van zijn reis naar Sumatra


Plaat aanvragen bij Paul

Dat Paul niet in het Glazen Huis zit, betekent niet dat je geen platen bij hem kan aanvragen. Hij kruipt in het Collectebusje om platen te draaien in het land!

>> Meer over het collectebusje


Miranda in je huiskamer

Op de veiling verschijnen binnenkort huiskamerconcerten van de tofste artiesten, maar wie precies houden we eventjes geheim. Miranda van Holland doet verslag hier verslag van. Houd de veiling in de gaten en biedt op jouw favoriete act.

>> Naar de veiling


Leer wat met Kristel

Voor Serious Request worden ook masterclasses geveild waar je de meest uiteenlopende, maar allemaal net zo interessante, dingen kunt leren. Kristel verblijdt de leerlingen met een verslag en haar stralende aanwezigheid.

>> Houd de veiling in de gaten voor de masterclasses


Rudy op de stoep

Kom je zelf in actie? Dan heb je zomaar kans dat Rudy bij je op de stoep staat om verslag te doen. Wie weet komt jouw actie ook wel op 3FM!

>> Kom zelf in actie


Timur op tv

Elke dag kun je op tv zien wat er allemaal gaande is in en om het Glazen Huis in de dagoverzichten op Nederland 3. Timur doet daarvoor verslag vanaf bijvoorbeeld het plein in de Headlines.

>> Bekijk alle uitzendtijden


Bellen met Klaas

Klaas staat in het callcenter en brengt updates. De tofste donaties, mooiste gesprekken en meest idiote vragen bespreekt hij nog een keertje in de uitzending.


Roos op het kistje

Met het sinaasappelkistje onder d'r voetjes overziet Roosmarijn alles wat er gaande is op de Grote Markt. De sfeer is - zoals elk jaar - natuurlijk geweldig en daar doet ze verslag van.


Bertje Benefiet

Door het hele land en al helemaal in Groningen worden er enorm veel benefietconcerten georganiseerd. Hiermee steunen muzikanten Serious Request met waar ze goed in zijn: muziek maken. Bert stort zich in het feestgedruis en doet verslag.


Domien, Bart en Guis voor de Serious Request Updates

Bart, Domien en Sander Guis nemen in ploegendienst een belangrijke taak op zich. Zij brengen tijdens de week de Serious Request updates met het heetste nieuws en meest memorabele momenten.


Finale met Eric

De finale is altijd weer een prachtig moment. De drie DJ's mogen het huis uit en werken voorzichtig een appeltje weg, op het podium staan de tofste live-acts en Eric Corton presenteert het geheel.

>> Blik nog even terug op de finale van 2008Ster advertentie
Ster advertentie