3FM Serious Request

Domien draait plaatjes bij PSV-Roda JC

  1. Nieuwschevron right
  2. Domien draait plaatjes bij PSV-Roda JC
Domien reist het hele land door om en doet acties om geld in te zamelen. Plaatjes draaien bij PSV - Roda JC was voor hem een thuiswedstrijd. De wedstrijd brengt flink wat geld in het laatje, ook door de gesponsorde aftrap.

PSV is natuurlijk erg begaan met Serious Request in Eindhoven. Logisch. Domien was naar het stadion gestuurd om de feestvreugde rondom de wedtsrijd PSV - Roda JC met wat platen te verhogen. Ondanks dat Domien geen bal van voetbal weet, bracht hij de sfeer er lekker in. Ieder zijn vak...

Prijzige aftrap
De plaatjes van Domien zijn natuurlijk erg gezellig, maar er is via de veiling ook een flink bedrag opgehaald. Dit geld kwam letterlijk binnen vóór de aftrap van deze wedstrijd! Je kon namelijk bieden om de aftrap van de pot voetbal te mogen doen en er was een héle enthousiaste fan die deze aftrap mocht verzorgen.Coen was ook blij, want hij mocht als Hans van Breukelen-fan (en daarmee PSV-fan) de wedstrijd vanuit het Huis affluiten. 3FM schalde door de speakers in het stadion.

PSV blijft betrokken bij de actie, de komende dagen hebben de spelers geen wedstrijden op het programma staan, alle tijd om eens te komen kijken bij het Glazen Huis. Houd voor mooi PSV-artikelen de veiling in de gaten.

>> Ga naar de veiling
Ster advertentie
Ster advertentie