3FM Serious Request

Miranda checkt het nachtleven rondom Enschede

  1. Nieuwschevron right
  2. Miranda checkt het nachtleven rondom Enschede

Wow! Wat komt de regio toch in actie. 's Avonds staan de gekste dingen op stapel en Miranda checkt ze even.

Miranda maakt de regio onveilig. Als een vlinder in de nacht checkt ze de acties. Woensdag op bezoek bij het Glazen Café, het Glazen Gat en een bubbelbad.

Glazen Café

Vanaf 2008 wordt er iedere twee jaar vanuit Café Kremer in Vroomshoop een Glazen Café georganiseerd: lokale DJ's worden vier dagen lang in het café opgesloten zonder eten, en er zijn verschillende acties en feesten. Opbrengst in 2008 was een kleine 25.000 euro, in 2010 zelfs ruim 38.000 (!) euro. Ook dit jaar weer worden 4 lokale radio dj's samen met 4 sidekicks opgesloten en Miranda checkt hoe het ze vergaat.

Glazen Gat

Vier medewerkers van studentencafé Het Gat In De Markt te Enschede laten zich van 18 tot en met 24 december onder de grond opsluiten in het cafe. Bezoekers aan dit voormalig openbaar toilet kunnen een donatie doen. Miranda is niet voor één gat te vangen.

Trekken in een bubbelbad

Vier inwoners van het studentenhuis 'Pathmos Pleasure Palace' hebben 24 uur in een bubbelbad gezeten en daarmee geld ingezameld voor SR. Na uuuuuren trekken, checkt Miranda hoe verschrompeld ze inmiddels moeten zijn.

>> Alle avonturen van Miranda in de regio

Ster advertentie
Ster advertentie