3FM Serious Request

Veiling TV: The Wedding Edition

  1. Nieuwschevron right
  2. Veiling TV: The Wedding Edition
"Daar komt de bruid, wat ziet ze eruit!" Deze Veiling TV editie staat in het teken van eeuwige trouw. Witte duiven scheren strak over de trouwjurk, op zoek naar de bruidstaart en het opgedirkte kapsel van je tante, omdat dat hen zo doet denken aan hun nest. Sta jij nou op het punt om in het huwelijksbootje te springen (voorzichtig hoor!), dan is deze editie van Veiling TV echt iets voor jou!

One of a kind trouwjurk

Of je nou terecht of onterecht in het wit trouwt, maakt niet uit. De jurk waar je op kunt bieden in Veiling TV is in ieder geval nog niet gebruikt. Zoals deze jurk is er geen andere. Net als jij natuurlijk...

Huwelijken op maat

Leuk hoor, trouwen, maar dat geregel. Daar kan je toch veel beter professionals voor inzetten. En daarom is dit nou een veilingitem bij uitstek om op te bieden als je een zorgeloze bruiloft wilt hebben. Een weddingplanner neemt al je zorgen weg, de fotograaf is geregeld en zelfs de DJ, live-band en bloemen zijn geregeld!

My Big Fat Greek Honeymoon

De kater van je trouwdag en alle spanning die de hele santenkraam met zich mee heeft gebracht, kan je het beste van je afgooien op een parelend zand / kiezelstrand op een Grieks eiland. Vlucht, appartement, auto, champagneontbijt…alles is geregeld! Je kunt zelfs letterlijk in het huwelijksbootje stappen.

>> Check alle veilingen op www.3fm.nl/veiling
Ster advertentie
Ster advertentie