3FM Serious Request

Dit is Merel Kemp

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is Merel Kemp
Merel Kemp uit Breda wil overnachten in het Glazen Huis. Ze heeft samen met 5 vriendinnen een feest gepland en heeft jouw hulp hard nodig. Coen helpt haar alvast een handje om geld in te zamelen.
Deze dame is wel in voor een feestje en schakelde samen met haar vriendinnen het Cingel College in Breda in om haar plan te realiseren. Met alle leerlingen samen moet je toch wel een groot geldbedrag kunnen ophalen... toch?

Wat gaat ze doen voor de poen?
Door een benefietfeest te organiseren voor Serious Request hoopt ze een slaapplek in het huis te bemachtigen. Aan de vooravond van Serious Request wordt in Showtime Bar-Dancing in Breda een feest gegeven, waarbij de opbrengst van de entre, garderobe en 10 cent per drankje naar het goede doel gaat.

Dance baby, dance!
Dat Brabanders kunnen feestvieren mag geen geheim meer zijn. Merel rekent dan ook op jouw komst, want jij laat je toch zeker niet kennen? Party 'till you drop!!!

>> Lees meer over het feest op http://refugeebreda.hyves.nl

Coen 'Feestvarken' Swijnenberg
De DJ die op feestjes altijd als laatste het licht uitdoet, Coen Swijnenberg, gaat zich hard maken voor het doel van Merel. De komende week gaat hij zich inzetten voor haar en haar feest..

Ook helpen?
Lees je liever een goed boek dan dat je gaat party-en, maar help je Merel graag mee? Doneer dan een bedrag aan de actie van Merel.

"We zijn blij met iedere euro!"

>> Ga naar Merels Kom Zelf In Actie pagina en doneer!
Ster advertentie
Ster advertentie