3FM Serious Request

Beau biedt zijn oudejaarsconference aan

  1. Nieuwschevron right
  2. Beau biedt zijn oudejaarsconference aan

Beau van Erven Dorens waagt zich dit jaar aan een oudejaarsconference. Op de veiling kun je bieden op VIP-arrangementen voor de show én een hysterische outfit.

Beau van Erven Dorens verdreef in een klap de druilerigheid van de de donderdagmiddag. Zijn stralende persoonlijkheid liet het huis oplichten, maar uiteraard kwam hij niet met lege handen.

Beau's oudejaarsconference

Voor zijn tv-programma stort Beau zich in de wereld van de comedy. Dat doet hij dan niet halfbakken met een showtje in een achterafzaaltje. Nee, meneer waagt zich aan Hollands trots: de oudejaarsconference. Op 28 december neemt hij in Maastricht 2011 door met het publiek, zoals alleen hij dat kan. Dat wordt schuddebuiken, bulderlachen en dijenkletsen. Dat die try-outs nog niet storm lopen, zegt natuurlijk helemaal niks over de kwaliteit.

VIP-arrangementen op de veiling

Bij zijn bezoekje aan het Glazen Huis nam Beau superdeluxe VIP-treatments mee voor zijn conference. Hij weet wel wat fijn is, dus dat wordt een heerlijk avondje. Natuurlijk vind je dit item op de veiling.

Hysterische outfit

Dat was nog niet alles! Naast die toptickets bracht Beau een 'hysterische outfit' naar de veilingmeester. Een kek jasje (maatje 52), schitterende schoenen (maatje 44) en een bijpassend, zelfgeschreven, gesigneerd boek. Prachtig pakketje voor op de veiling. Bieden dus!

>> Huphup! Direct naar de 3FM Serious Request veiling

Ster advertentie
Ster advertentie