3FM Serious Request

Nachtcompilatie van 21 op 22 december

  1. Nieuwschevron right
  2. Nachtcompilatie van 21 op 22 december

Jordy van Loon, crazy opdrachten, kaneel happen, het hoort allemaal bij een wilde nacht in en rondom het Glazen Huis. Dit was de nacht van 21 op 22 december.

Wat een nacht, wat een nacht. Geraldine Kemper wist de gemoederen bezig te houden en hield de wind eronder bij de DJ's. Ze deed geen oog dicht en voerde vol overgave de Crazy 22 opdrachten uit die ze opgelegd kreeg. En er gebeurde meer. Véél meer.

'030' in 058

Coen is een echte Utrechter en kan dan ook zijn stadsgenoten van De Voorhoede wel waarderen. Ze kwamen langs in Leeuwarden en bezongen hun stadsie in het nummer '030'.

Meer Voorhoede vind je hier

'Waar Is Kraan?'? In het Glazen Huis!

Een retorische vraag die Kraan zichzelf stelde in Leeuwarden, want iedereen kon toch zien dat hij overduidelijk bij Coen Swijnenberg in Leeuwarden was. Hij deed het nummer toen bleek dat hij was aangevraagd door Roy. Die sliep, maar zijn moeder niet.

Het was sowieso een achtbaan in het huis voor Geraldine. Ze zong samen met Kraantje Pappie het nummer dat ze eerder dit jaar samen schreven en opnamen onder invloed van XTC.

Snel! Volendams praten!

Een van de Crazy 22 opdrachten die Geraldine moest uitvoeren tegen betaling was een uur lang Volendams praten. Nu wil het geval dat Geraldine daar vandaan komt, dus dat moest lukken. Dat merkte Giel wel toen ze hem kwam wakker maken...

Jordy van Loon zingt 'Verliefdheid'

Jordy van Loon was nog maar een knulletje van 15 toen hij in 2008 landelijke bekendheid kreeg dankzij 3FM Serious Request. Op aandringen en dankzij de volharding van Sander Lantinga werd 'Verliefdheid' van het gewezen kindsterretje de meezinger in het Glazen Huis in Breda. Jordy dook in de nacht van 21 op 22 december op bij het Glazen Huis in Leeuwarden en kreeg daar ook weer de handjes op elkaar.

Ster advertentie
Ster advertentie