3FM Serious Request

23 dec: De Beste Singer Songwriters in 013 voor 3FM SR12

  1. Nieuwschevron right
  2. 23 dec: De Beste Singer Songwriters in 013 voor 3FM SR12

Vijf kandidaten van De Beste Singer-Songwriter van Nederland spelen zondag 23 december in 013 in Tilburg. En de gehele opbrengst gaat naar 3FM Serious Request.

Kun je geen genoeg krijgen van De Beste Singer-Songwriters? Goed nieuws, op zondag 23 december geven vijf van de zeven finalisten een spetterend concert in Poppodium 013 in Tilburg.

De Beste Singer-Songwriter van Nederland steunt 3FM Serious Request

Naast De Beste Singer-Songwriter van Nederland- winnaar Douwe Bob geven ook Mattanja, Mevrouw Tamara, Daniël en Rogier zullen acte de présence! Dat wordt dus een heerlijke avond met mooie muziek. En nog leuker, de gehele opbrengst van het concert gaat naar 3FM Serious Request. Wees er snel bij en koop kaarten voor het concert op 23 december in 013, Tilburg!

>> Koop een kaartje voor 3FM Singer/Songwriters steunen Serious Request

Download Daniels 'These Long December Nights'

Kun je om wat voor reden dan ook niet bij dit concert aanwezig zijn, maar wil je wel via De Beste Singer-Songwriters 3FM Serious Request steunen? Dan kun je Daniels single 'These Long December Nights' downloaden. Je mag zelf beslissen hoeveel geld je geeft, maar het hele bedrag gaat naar 3FM Serious Request.

>> Meer info download Daniels 'These Long December Nights'

Nielson veilt platina single 'Beauty & The Brains'

Singer-songwriter Nielson werd maandagochtend (17 december) door Giel verrast met een platina single voor 'Beauty & The Brains'! "Dit is het mooiste wat ik dit jaar heb gekregen, dus dan is het ook echt tof om dat te laten veilen. En ik hoop dat het veel geld gaat opleveren voor jullie," aldus Nielson. Hebben, hebben, hebben? Bieden maar!

>> Ga naar de 3FM Serious Request Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie