3FM Serious Request

Barend, Sophie en Wijnand bespreken telefoonverbod in nieuwe podcast Glazen Huisgenoten

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Barend, Sophie en Wijnand bespreken telefoonverbod in nieuwe podcast Glazen Huisgenoten

3FM-dj's Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman zitten van 17 t/m 24 december in het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request 2023 vanuit Nijmegen. Dit om geld op te halen voor Stichting ALS Nederland. Aangezien de dj's niet kunnen wachten om te beginnen, gaan ze alvast het gesprek met elkaar aan als Glazen Huisgenoten in deze gloednieuwe podcast. Iedere week bespreken Barend, Sophie en Wijnand een ander thema, met deze week hun smartphonegebruik tijdens 3FM Serious Request.

Geen telefoon

Het wordt al een tijdje gevreesd, maar deze editie wordt het dan toch echt doorgevoerd: de dj’s moeten hun telefoon inleveren voordat ze het Glazen Huis ingaan. En voor Barend, die een gemiddelde schermtijd van 7 uur per dag heeft, gaat dat wel erg lastig worden: “Vorige editie liep hij als een bezetene te ijsberen en was hij alleen maar voice memo’s aan het opnemen. Twee uur achter elkaar!” vertelt Sophie. En ook Wijnand probeert nu al sluipweggetjes te vinden om toch nog een beetje contact met de buitenwereld te kunnen maken.

Wat de dj’s zonder telefoon gaan doen? “Ik hoorde iets over een dartbord. Het lijkt me top om in zeven dagen facking goed in darten te worden.” zegt Sophie. Ook Barend wil zijn sportieve kant maar al te graag laten zien: “Er staat een hometrainertje in het huis. Even twee keer per dag een uurtje trappen.” Wijnand heeft hele andere ideeën om zich te vermaken: “Mijn opa puzzelde altijd tijdens Kerst. Met AI heb ik nu een puzzel ontworpen! Wij gaan er eentje in het Glazen Huis krijgen met 1000 stukjes en dan kunnen we ‘m maken!”

Beluister Glazen Huisgenoten #1 hieronder:

#1 - Geen telefoon in het Glazen Huis? | Glazen Huisgenoten | 3FM Serious Request - Glazen Huisgenoten | 3FM Serious Request 2023

Of check de podcast hieronder met beeld via YouTube!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken. Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie

Ster advertentie
Ster advertentie