3FM Serious Request

Moke op de Grote Markt

  1. Nieuwschevron right
  2. Moke op de Grote Markt
Helaas, helaas het huiskamerconcert van Moke kon zondag niet doorgaan. Het hete veilingitem ging voor 2317 euro onder de hamer door.

Moke kon de bestemming niet bereiken, vanwege -verrassend- de sneeuwval. Teleurstelling alom: de winnaar van het huiskamerconcert, Moke zelf, Miranda van Holland die verslag zou doen en natuurlijk de Dj's, die ook mee zouden genieten van de Amsterdamse Britpop. Iedereen had zich verheugd op een dampend concert van Moke.

Het is nu verzet naar januari, mits het dan ook niet sneeuwt. Fijn voor de winnaar, maar Giel, Gerard en Annemieke hebben er geen fluit aan.


Beteuterde Phil Tilly

Phil Tilly van Moke hing op zondagavond beteuterd aan de telefoon met Giel. Maar hij had wel goed nieuws, want hij onthulde dat ze maandagavond naar de Grote Markt komen voor een optreden. Dat goedmakertje deed wat het moest doen: iets goedmaken!

Phil aan de telefoon
Giel verwoordde het mooi: 'Tegen wil en dank een vrije avond' en Phil had daar een minstens net zo mooi antwoord bij: 'Verdomme!'

Welkom, welkom

Phil en Annemieke vielen elkaar in de armen, dus het is helemaal out in the open: ze zijn lovers! Maar de andere mannen werden minstens net zo welkom geknuffeld. Toch was een een vleugje jaloezie, want de mannen hadden net een lekker vette hap achter de kiezen en waren nog gehuld in een geur van frituur en ander lekkers.

Love (of) My Life

Na een pijlsnelle soundcheck nam Phil eventjes kort het woord. Aaaahw. 'Mag deze voor the love of my life?' vroeg hij lief aan Giel en Gerard. Natuurlijk! Zeker na de toevoeging 'we houden allemaal van d'r, maar ook van jullie, Giel en Gerard.' Na één nummertje gingen de mannen de Grote Markt op!

Emmer geld

Na een kleine twintig minuutjes spelen kwam Moke terug bij de brievenbus. De meegenomen Moke-emmer zat vol en werd leeggestort bij de bus. Hoeveel het precies op heeft geleverd is nog een raadsel, want voor het uittellen was geen tijd.


Ster advertentie
Ster advertentie