3FM Serious Request

Kom in actie voor 3FM Serious Request!

  1. Nieuwschevron right
  2. Kom in actie voor 3FM Serious Request!

Met dit stralende Hollandse zomerweer lijken de kortere, donkere en koude dagen nog ver weg, maar voor je het weet komt 3FM Serious Request eraan! In december reizen we met z’n allen af naar Breda. Op dit moment komen mensen door heel Nederland al in actie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het tegengaan van kindersterfte door longontsteking. Wat doe jij?

In actie komen is dé manier om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. Of je nu zelfgebakken koekjes verkoopt, flessen inlevert bij de supermarkt, of je laat sponsoren voor een hardloopwedstrijd: jij kunt doen waar je goed in bent om op die manier geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Sportievelingen Mark en Thijmen fietsten van hun woonplaats Zevenbergen naar Parijs en lieten zich hiervoor sponsoren.

Meld je actie aan

Verzin je eigen actie of kies een van de Kant-en-Klaar-acties die wij voor je hebben voorbereid. Meld je actie aan op de speciale Kom in Actie-site van 3FM Serious Request. Op deze plek vind je de vele mooie actie initiatieven terug en kun je inspiratie opdoen voor jouw eigen actie.

Voordelen actiepagina

Wanneer je jouw actie aanmeldt, kunnen wij je zo goed mogelijk ondersteunen om van jouw actie een groot succes te maken. Je kunt exclusief promotiemateriaal downloaden en je krijgt een eigen actiepagina waar je updates kunt plaatsen door tekst, foto’s of video’s toe te voegen. Ook kunnen anderen jouw actie steunen door te doneren op je actiepagina, of door berichtjes achter te laten. Donaties worden direct opgeteld bij het totaalbedrag van je actie. Op die manier ben je zeker van een veilige financiële afhandeling. Tijdens het aanmelden van je actie kun je een streefbedrag invoeren. Lukt het jou om het streefbedrag te behalen? Dan mag jij een plaat aanvragen voor 3FM Serious Request!

Maar het aanmelden van jouw actie heeft nog meer voordelen! Onze DJ’s gaan in de aanloop naar 3FM Serious Request en tijdens de actieweek zelf, op zoek naar de meest originele en unieke acties uit het land. Zij willen hier graag verslag van doen, maar ze moeten jou dan wel kunnen vinden! Om die reden is het belangrijk dat je jouw actie aanmeldt via Kom in Actie. Uit alle geregistreerde acties kiezen wij de plekken waar de DJ’s langsgaan, of welke acties zij behandelen in hun uitzending. Michiel zet allemaal nog eens voor je op een rijtje:

Waar wacht je nog op? Verzin een leuke actie, meld ‘m aan en kom in actie voor 3FM Serious Request!

Ster advertentie
Ster advertentie