3FM Serious Request

Bieden op huiskamerconcerten

  1. Nieuwschevron right
  2. Bieden op huiskamerconcerten

Altijd al eens een band in je huiskamer willen hebben? in de 3FM Serious Request veiling kun je bieden op Go Back To The Zoo, The Opposites en Kensington.

Hou je wel van live muziek maar heb je geen zin om daarvoor je huis uit te gaan? Dan hebben we goed nieuws voor je! Wij hebben namelijk drie bands in de aanbieding die 10, 11 of 13 december een privé-concert geven.

Huiskamerconcert voor 3FM Serious Request

Wil jij Kensington, The Opposites of Go Back To The Zoo helemaal voor jezelf hebben? De veiling voor Go Back To The Zoo en The Opposites is inmiddels gesloten, maar Kensington kan nog steeds in jouw huiskamer, voor jou en je vrienden, een exclusief deluxe concert komen geven. Een unieke kans dus! Alleen voor de hoogste bieder wordt de navigatie opgestart. Dus waar je ook woont, hoe klein je dorpje ook is, Kensington weet je te vinden en komt eraan!

MetMichiel zendt live vanuit je huiskamer uit

Alsof dat nog niet genoeg is, nemen alle drie de band ook nog 3FM DJ Michiel Veenstra mee. Hij maakt zijn briljante radioprogramma MetMichiel LIVE vanuit jouw woonkamer.

>> Bied op huiskamerconcert Kensington

Huiskamerconcert The Opposites

De veiling voor The Opposites is inmiddels gesloten. Willy en Big2 reizden maandagavond 10 december samen MetMichiel af naar de huiskamer van de hoogste bieder; de brugklasser Brain uit Wijhe. Dit privéconcertje leverde maar liefst 2.001 euro op voor 3FM Serious Request!

>> Bekijk de beelden van The Opposites live in Wijhe

Speciaal Go Back To The Zoo concert

Go Back To The Zoo heeft ook iets speciaals in petto voor de hoogste bieder. Deze band speelt niet in je eigen huiskamer, maar de mannen nodigen je uit op een geheime locatie. Samen met BAK (het leukste restaurant zonder vaste locatie) organiseert de band op 11 december een complete avond vol muziek, eten en drinken. Voor de hoogste bieder komt BAK, samen met de Go Back To The Zoo, een vier gangen diner bereiden op een geheime locatie. De veiling voor Go Back To The Zoo is inmiddels ook gesloten. Zij hebben 2.500 euro opgehaald voor 3FM Serious Request!

Ster advertentie
Ster advertentie