3FM Serious Request

Prinses Margriet sluit het Glazen Huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Prinses Margriet sluit het Glazen Huis
Het Glazen Huis is op koninklijke wijze hermetisch afgesloten door hare koninklijke hoogheid prinses Margriet. Met andere woorden: we zijn begonnen!Hoog bezoek in het Glazen Huis, want niemand minder dan prinses Margriet stapte als een van de eersten de drempel van het Glazen Huis over. Als één van de prinsessen van Oranje en erevoorzitter van het Rode Kruis sloot zij om iets over half negen Coen, Giel en Gerard op in het Huis.

'Hele hoop geld nodig'

Met het Rode Kruis heeft de prinses veel gezien van de aidsproblematiek, vooral in Afrika en daarom is deze actie ook zo belangrijk. Het Rode Kruis helpt met een compleet pakket de stille slachtoffers van aids, maar dat is nog lang niet genoeg. 'Er is zeker een hele hoop geld nodig,' benadrukte hare koninklijke hoogheid en één reden die alles omvat: 'Omdat deze kinderen anders geen toekomst hebben.'

Hoogstpersoonlijke rondleiding door het Loo

Prinses Margriet kwam niet alleen met de sleutel om de DJ's op te sluiten, maar ook met een vrij fantastisch veilingitem. Je kunt bieden op een rondleiding door Paleis het Loo. Niets bijzonders? Echt wel! Want niemand minder dan de prinses zelf geeft deze rondleiding en zij neemt de hoogste bieder mee naar de plekken die normaal achter gesloten deuren blijven. 'Waar we gespeeld hebben, wat voor ondeugende dingen hebben uitgehaald,' zo beschreef zij het zelf. Check dus die veiling en bied op deze unieke tour door het paleis!

>> Naar de veiling

De koninklijke request

En natuurlijk vroeg de royal een toepasselijk nummer aan, namelijk 'Mr. Blue' van René Klijn. Dit gevoelige nummer werd in ruil voor een gouden enveloppe gedraaid. En rustig aan vertrok het koninklijke bezoek.

Het is begonnen!

Anyway... Laatste stukjes pizza achter de kiezen, drie DJ's binnen, huis op slot, het is zo ver: het is écht begonnen. Iedereen doet er alles aan om Serious Request tot een succes te maken. Jullie dus ook! Begin nu met doneren! Vraag jouw favoriete plaat aan, bied je scheel op de veiling, zet een actie op, enzovoorts!

>> Steun 3FM Serious Request!

Ster advertentie
Ster advertentie