3FM Serious Request

Eva in tranen door onverwachte verrassing

foto: Bullet-ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Eva in tranen door onverwachte verrassing

Eerder deze week had Eva een verrassing voor Frank: zijn verloofde stond opeens voor zijn neus. Maar vannacht was er een grote verrassing voor Eva.

Haar beste vriendin Mirjam stond namelijk ineens naast de kant van de weg samen met een goede vriend. Dat betekende automatisch: rollende tranen en een snikkende Eva tijdens Etappe 18.

Onverwachte verrassing

Eva dacht dat ze haar beste vriendin aan de lijn zou krijgen, maar opeens stond ze daar in levende lijven - samen met een andere vriend en hun busje geïnstalleerd langs de kant van de weg. Eva: "Oh, een soort minifestivalletje! Dan weten jullie ook meteen hoe ik mijn weekenden altijd doorbreng."

Video niet beschikbaar

24/7 aan de buis gekluisterd

Eva was heel erg blij om haar vriendin te zien: "Ik vind het gewoon zo lief!" Mirjam was natuurlijk ook heel blij om Eva te zien, maar in principe ziet ze haar elke dag. Mirjam: "Ik kijk de hele dag door naar 3FM Serious Request: The Lifeline." Dat is inderdaad heel erg lief!

\

KOM IN ACTIE

Er zijn hiernaast nog heel veel manieren waarop je iets bij kunt dragen aan 3FM SR19: The Lifeline. Hier vind je ze op een rijtje!

1. Vraag een plaat aan
2. Doneer direct
3. Doneer aan een actie van iemand anders
4. Begin een eigen actie en haal donaties binnen
5. Bied op een veilingitem

Ster advertentie
Ster advertentie