3FM Serious Request

In de spotlight: In Goes komt van ruilen geen huilen

  1. Nieuwschevron right
  2. In de spotlight: In Goes komt van ruilen geen huilen

In actie komen voor 3FM Serious Request is een van de gezelligste manieren om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Dit weten Max, Carmen en Justin maar al te goed! Deze drie helden zijn in het zuiden van Nederland een ruilactie begonnen, die op de allereerste dag al een groot succes bleek!

Ruilspel

De drie klasgenoten zijn gestart met een golfbal en het is hun missie de actie te eindigen met een zo groot en bijzonder mogelijk voorwerp. Dit voorwerp wordt verkocht en de opbrengst daarvan zullen Max, Carmen en Justin aan 3FM Serious Request schenken. Wat een helden!

Het is begonnen!

Op 9 oktober gingen ze van start met hun ‘ruilspel’. Dit kondigden zij een paar dagen van te voren aan op hun actiepagina, waardoor iedereen in Goes op de hoogte was van hun actie. Heel Zeeland kon hen aan de deur verwachten!

De eerste ruildag van de drie vrienden is een groot succes geweest! Ze begonnen met een golfbal en eindigden aan het eind van de dag met twee golfclubs, een sjoelbak, een magnetron, een personal trainer en een dj-panel. Dat smaakt natuurlijk naar meer. Max en Carmen vertellen in dit filmpje dat ze nog wel even doorgaan:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De drie actievoerders hebben er dus nog lang geen genoeg van en gaan binnenkort weer op stap op om op deze bijzondere manier geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. Daar hebben ze jouw hulp bij nodig! Wil jij met ze ruilen? Of wil je de actie steunen? Check hun actiepagina om op de hoogte te blijven!

Ster advertentie
Ster advertentie