3FM Serious Request

Gezworen Vrienden tijdens 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Gezworen Vrienden tijdens 3FM Serious Request

Heb jij een gezonde rivaliteit met een vriend, collega of familielid? Bind dan de strijd aan tegen elkaar op de zeepbaan bij het Glazen Huis.

Jij en je maat zijn beste vrienden, door dik en dun. Er is slechts één ding: Jij bent Ajax-fan maar zijn hart klopt voor Feyenoord. Koop jij de mooiste laarzen, bestelt zij op internet een paar dat nog net iets kekker is.

Zijn jullie ook zo’n stel vrienden, familieleden, collega’s, met een gezonde rivaliteit? Tijdens de week dat 3FM Serious Request in Leeuwarden staat, kunnen jullie je battle uitvechten.

Battle op de 3FM zeepbaan in Leeuwarden

In een korte quiz zal blijken wie van een bepaald onderwerp nét iets meer afweet. De winnaar mag daarna door naar een 10-meter lange zeepbaan. Een korte aanloop en dan… glijdend zo ver mogelijk proberen te komen.

Test je kennis en fysiek voor 3FM Serious Request

Hoe verder je komt, hoe meer geld je wint voor het goede doel! En wie betaalt dit prijzengeld? Precies! Je vriendin, je broer, je baas die je zojuist verslagen hebt in de kennisquiz. Vraag de precieze spelregels en voorwaarden op bij ons, en geef je op.

Houd er, als je je opgeeft, rekening mee dat het Glazen Huis in Leeuwarden staat en dat er overdag opgenomen gaat worden.

Ster advertentie
Ster advertentie