3FM Serious Request

Sapje #13: Coco Jambo

  1. Nieuwschevron right
  2. Sapje #13: Coco Jambo

Coco Jambo in de mix! Als dinersapje vandaag een vloeibaar kokosnotenparadijsje.

Een glaasje vers klapperwater, dat klokt zo lekker weg. Dit zoete sapje zou je bijna een verwennerij kunnen noemen. Parasolletje erin en een schijfje citroen op de rand van het glas en je waant je zo aan de stranden van de Copacabana.

"Wel erg zuur!"

Coen en Gerard huiverden alweer toen ze het sapalarm hoorden, maar er stond helemaal geen sapje klaar toen ze het sapluik openden. Maar geduld is een schone zaak. Zodoende waanden de heren zich op Waikiki Beach met dit gele goedje. Eloi van Kensington tikte 'm zo achterover, maar volgens ome Geer was het sapje wel erg zuur.

Dit doet het dertiende sapje

Tja wat doet het eigenlijk? Behalve dat het glas bijna wegloopt van de hoeveelheid vitamines die erin zit, is dit sapje stiekem gewoon heel erg lekker. Even een zoet oppeppertje om fris en fruitig aan de avond te beginnen.

Het recept van #13: Coco Jambo

Klapperwater (van 1 kokosnoot)
1/2 passievrucht
1/4 mango
1/2 rijpe avocado
1/2 limoen
Ananassap

Boor een gat in het grootste zwarte oog van de cocosnoot en giet het klapperwater in de blender. Voeg de rest van het fruit toe en gooi er een scheutje ananassap bij. Even goed blenderen en drinken maar!

>> Check alle sappen van SR14

Mr. President - 'Coco Jambo'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie