3FM Serious Request

Slangenmelken met Freek Vonk

  1. Nieuwschevron right
  2. Slangenmelken met Freek Vonk
Freek Vonk (jeweet wel die van De Wereld Draait Doorrrrrr) kwam zondag even langs in het Glazen Huis om zijn masterclass slangenmelken te promoten. En wat nam hij mee? Juist, een ECHTE slang!

Je kunt nu nog bieden op een privé masterclass slangenmelken van bioloog Freek Vonk!

>> Bied hier op de masterclass slangenmelken met Freek Vonk

DJ's houden slang vast

Zondagmiddag bracht Freek even een bezoekje aan de DJ's in het Glazen Huis. Maar niet in z'n eentje. Hij bracht een échte slang mee! In eerste instantie bleef Giel op veilige afstand, maar hij moest er toch maar aan geloven. Hij stond zowaar te trillen op z'n benen, maar durfde het uiteindelijk toch aan om de slang even vast te houden. En ook Giel en Gerard durfden het aan. Mannen, we zijn trots op jullie!

Masterclass slangenmelken met Freek Vonk

Word jij de assistent van bioloog Freek Vonk tijdens het slangenmelken? Dat kan door te bieden op dit exclusieve veilingitem! Resultaat: jij een hele bijzondere ervaring rijker en kinderen in Oeganda met een toekomst. Want de opbrengsten gaan uiteraard volledig naar 3FM Serious Request. Daarnaast melk je die slangen natuurlijk niet voor niks. Het gif dat je bij de slang afneemt, wordt gebruikt bij het ontwikkelen van medicijnen.

>> Bied op de masterclass slangenmelken met Freek Vonk
>> Bekijk de andere veilingitems

Zo doe je dat

Om je vast even voor te bereiden, Matthijs van Nieuwkerk en Freek Vonk doen het even voor:
Ster advertentie
Ster advertentie