3FM Serious Request

Glazen Huis in Zweden haalt 3,2 miljoen euro op

  1. Nieuwschevron right
  2. Glazen Huis in Zweden haalt 3,2 miljoen euro op

In Zweden worden er sinds 2008 ook DJ's opgesloten in een Glazen Huis. Daar zit hun eigen versie van 3FM Serious Request 2014 er op. Bekijk hier de aftermovie.

Niet alleen in Nederland halen we in de decembermaand geld op voor het Rode Kruis. Er zijn meer landen die zich inzetten voor het goede doel. Zo ook in Zweden. Daar haalden ze dit jaar maar liefst 3,2 miljoen euro (30.489.975 Zweedse kronen) op!

Bekijk hieronder de aftermovie van Musikhjälpen 2014:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Musikhjälpen 2014

In Zweden heet de actie natuurlijk niet 3FM Serious Request. Zij halen geld op met 'Musikhjälpen', dat je kunt vertalen naar 'Jouw Muziek Helpt'. Het is niet de eerste keer dat onze vrienden uit het noorden deze actie organiseren. De eerste Musikhjälpen ging van start in 2008. Vorig jaar haalden ze 3.147.815 euro op.

3FM Serious Request

In Zweden zijn de DJ's klaar. Hier moeten we nog beginnen. Coen, Gerard en Domien stappen donderdag 18 december het Glazen Huis in. Dit kun je live volgen via 3FM.nl/live en vanaf 19.30 uur op NPO 3. Heb jij je voorgenomen sowieso niks te missen van 3FM Serious Request? Hier vind je alle informatie wat betreft uitzendtijden en kanalen.

Welk nummer wil jij graag horen tijdens 3FM Serious Request?

Vraag een plaat aan

Ster advertentie
Ster advertentie