3FM Serious Request

Gerard schudt op Schiphol en met Matthijs van Nieuwkerk

  1. Nieuwschevron right
  2. Gerard schudt op Schiphol en met Matthijs van Nieuwkerk
"Hello, please shake my hand. I need the money for my Red Cross!" Gerard confronteert thuiskomers of toeristen die op Schiphol rondlopen met zijn hand vol eelt.
De vierde dag handjes schudden en Gerard begint 'm te knijpen. Gaat hij het streven van 50.000 geschudde handen halen? Na een bezoek aan het concert met de Nederlandse artiesten in Ahoy en het kerstcircus in de zaal eronder, is hij in ieder geval goed op weg.

Inchecken
Gerard, gek op handbagage, nam even plaats achter de incheckbalie om de reizigers een enorm prettige reis te wensen. Dat ze, naast hun boardingpass, ook een ferme knuist aangereikt kregen, werd zeer op prijs gesteld.

Gouden handdruk
Paul daagde Gerard uit om Matthijs van Nieuwkerk te strikken voor een handdruk. Daar draait Gerard zijn hand niet voor om en dus gaat hij die uitdaging graag aan!

In het decor van Top 2000 A-GoGo trof hij de charmante presentator aan en wist hij hem te strikken voor maar liefst 4 gouden handdrukken. Goed voor 2000 extra handen. De rest van de avond schudt Gerard rustig verder met mensen die te gast zijn in deTV studio.

Verzorging
Dat je redelijk shuck up raakt van deze schudsessies, blijkt wel bij de aanblik van Gerards rechterhand. Er begint al aardig wat eelt op te ontstaan en om ontstekingen te voorkomen wast hij zijn handen regelmatig grondig.


Gerard vanuit een dampend Schiphol
"Ik heb de schoonste handen van het land. Maar de mensen die ik een hand geef krijgen wel een palet bacteriën van me mee."

De huidige handstand is 31.146 handen! Gerard, ga lekker door met die hands on mentaliteit van je!




En 's avonds bij Matthijs!

Ster advertentie
Ster advertentie