3FM Serious Request

Stromae in het Glazen Huis en op Pinkpop

  1. Nieuwschevron right
  2. Stromae in het Glazen Huis en op Pinkpop

No way! Quelle agréable surprise! Stromae stapte zondag 22 december ineens het Glazen Huis binnen! En hij staat ook op Pinkpop 2014!

De DJ’s vielen van hun stoel toen Stromae het huis binnenstapte. C’est incroyable!

Paul de Leeuw versus Paul van Haver

Giel dacht zaterdag 21 december dat hij Paul van Haver (Stromae) aan de telefoon had. Na een kleine teleurstelling bleek het een aardige imitatie van Paul de Leeuw te zijn. Giel maakte nog de opmerking: "Het zou kunnen, want hij speelde gisteren in Ahoy.” Maar de DJ had geen idee dat de Franstalige charmeur daadwerkelijk zou komen.

Tijn (9) vraagt 'Papa Oeteej' aan, zijn broertje Sam zingt het vast even voor!

En zo klinkt het van de maeStro zelf:

Formidable!

Stromae maakte ook nog bekend dat hij in 2014 op Pinkpop staat. Naast 'Papaoutai' speelde Stromae ook zijn nummer 'Formidable'. Dat was Formidable, niet waar?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stromae in het Glazen Huis

Toen hij dus 22 december het Glazen Huis binnenkwam was de stemming euforisch.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stromae op Pinkpop!

Een primeur in het Glazen Huis! Coen had al wat geruchten opgevangen en heeft onze Belgische gast op de man af gevraagd of het waar was. En het klopt: Stromae staat op Pinkpop 2014!

Stromae op de gevoelige plaat

Onze huisfotografen hadden in Stromae het perfecte slachtoffer. Want is er iets makkelijker dan een man fotograferen die een pop imiteert? Toch blijft het duidelijk vakwerk wat ze afleveren:

Verrassingen in het Glazen Huis

Dit was niet de enige verrassing. Eerder al stond ineens Lange Frans in het Glazen Huis met toch wel een subtiele hint naar Stromae. De reuzenrapper zette een formidabele cover van Stromae’s hit neer.
>> Check Lange Frans in het Glazen Huis

Bied op vipkaarten voor Stromae's uitverkochte concert

Uiteraard had de zanger van 'Formidable' en 'Papaoutai' ook nagedacht over een mooi veilingitem. Het concert dat hij op 2 april 2014 in de Heineken Music Hall geeft was al snel uitverkocht en daarom biedt Stromae twee vipkaarten voor die show aan voor de Serious Request veiling.
>> Bied op vipkaarten voor Stromae's uitverkochte concert

Ster advertentie
Ster advertentie