3FM Serious Request

Tweede brievenbus erbij!

  1. Nieuwschevron right
  2. Tweede brievenbus erbij!
Het plein loopt vol en de rij bij de brievenbus wordt dikker, maar geen paniek. Om de stroom mensen op gang te houden zagen we er gewoon een brievenbus bij. Net zo makkelijk!
Iedereen wil doneren aan het Rode Kruis. De brievenbus begint tekenen van slijtage te vertonen en de rij voor het Glazen Huis wordt een langer. Om te voorkomen dat de briefjes en muntjes met ijsspegels eraan naar binnen komen zorgen we ervoor dat de rij korter komt. We zagen er gewoon een tweede brievenbus bij.

En zij zagen dat het goed was

Wat gebeurde daar nou weer? Locatieproducer Maikel hobbelde backstage met een zaag richting het Glazen Huis. 'Gaat 'ie écht..?' 'Ja, hij gaat écht..!' En hoppakee, toen was het al zo ver. De zaag verdween in het dikke glas en maakte daar gewoon een gat bij. Het publiek was blij, want de stroom mensen kwam in een versnelling.

Stroomt binnen

Het gaat lekker met Serious Request, maar het kan nog véél lekkerder! Blijf dus gewoon doneren, laat het geld binnen stromen, want we willen die mug gewoon kneiterhard uitbannen. Het is nodig, dus doe het!

>> Vraag een plaat aan
>> Doneer direct
>> Shop voor Serious Request
>> Bied op de veiling


Ster advertentie
Ster advertentie