3FM Serious Request

De opbouw van het Glazen Huis in Enschede is in volle gang

  1. Nieuwschevron right
  2. De opbouw van het Glazen Huis in Enschede is in volle gang

3FM-zendermanager Wilbert Mutsaers nam woensdag 5 december een kijkje bij de opbouw van het Glazen Huis op de Oude Markt in Enschede. De opbouw is begonnen maar er moet nog veel gebeuren voordat het verblijf van Giel, Gerard en Michiel klaar is.

Toch begint het Glazen Huis in Enschede al aardig vorm te krijgen. De bouw van het onderkomen van Giel, Gerard en Michiel tijdens 3FM Serious Request is in volle gang. 3FM-zendermanager Wilbert Mutsaers nam woensdag 5 december een kijkje.

Opbouw Glazen Huis Enschede in volle gang

Wilbert Mutsaers liet weten dat er volop werd gezaagd en geboord op de Oude Markt in Enschede. Het Glazen Huis begint al op een écht huis te lijken. De deuren zitten er al in en ze zijn nu druk bezig met de ramen en vloeren. De locatie van het Glazen Huis is ook prachtig, want de Grote Kerk op de Oude Markt fungeert als backstage-area! Wauw!

Glazen Huis voor 3FM Serious Request

Domien belde woensdag 5 december met Wilbert Mutsaers en vroeg of het niet aan de vroege kant is om dertien dagen voor het begin van 3FM Serious Request al aan de opbouw van het Glazen Huis te beginnen. Maar volgens de zendermanager van 3FM moet er zo ontzettend veel gebeuren! Het lijkt misschien alsof ze al bijna klaar zijn, maar het Huis moet nog helemaal ingericht worden en alle techniek moet nog geïnstalleerd worden.

De Grote Kerk telt de dagen af voor 3FM Serious Request

Een klok op de voorzijde van de Grote Kerk op de Oude Markt houdt precies bij hoeveel dagen, uren, minuten en seconden het nog duurt voor 3FM Serious Request begint. Zo blijft iedereen in Enschede en omstreken op de hoogte. Tel jij de dagen ook af?

Kom In Actie voor 3FM Serious Request

Elke euro telt in de strijd tegen babysterfte. Je kunt zelf ook in actie komen om geld op te halen.

>> Maak zelf een actie aan
>> Bied op een item op de veiling
>> Koop leuke spullen in de webshop

Ster advertentie
Ster advertentie