3FM Serious Request

Lange Frans over lied met Thierry Baudet: "Ik ben het lang niet met alles eens."

  1. Nieuwschevron right
  2. Lange Frans over lied met Thierry Baudet: "Ik ben het lang niet met alles eens."

Lange Frans trad op tijdens het congres van het Forum Voor Democratie. Hij deed een aangepaste versie van zijn klassieker 'Het Land Van' met Thierry Baudet op piano. De rapper vertelde hier voor het eerst over bij 3FM-dj Frank van der Lende.

Kritiek

In het interview met Frank vertelt Lange Frans wat hij vindt van de kritiek die hij op het optreden kreeg. Hij zou met deze samenwerking aangeven dat hij de partij steunt, maar hij legt uit dat dit niet per se zo is. "Ik hoef me niet te verdedigen voor al zijn standpunten. Ik heb met hem een liedje gezongen en daar kun je iets van vinden."

Volgens de rapper is het in deze tijd beter om met elkaar te praten en naar elkaar te luisteren. "Ik vind niet al zijn boeken goed, hij vindt niet al mijn liedjes goed en toch kunnen we met elkaar praten. En dat doen we."

Geen Lange Frans en Thierry Baudet tour

Het ging Lange Frans alleen om een keer samen met Baudet een liedje te doen. "Thierry en ik hebben besloten dat we een keer een liedje zouden spelen achter een piano en dat was die keer geworden."

Ook geeft hij aan dat het liedje op Youtube staat en dat het niet is uitgebracht, er zijn tenslotte maar een paar zinnen aan 'Het Land Van' aangepast. "Iedereen probeert er iets meer van te maken dan het is."

Bekijk het hele interview hier:

Het optreden van Lange Frans en Thierry Baudet

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie