3FM Serious Request

Barend, Sophie en Wijnand tellen af naar de start in aflevering #5 van Glazen Huisgenoten

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Barend, Sophie en Wijnand tellen af naar de start in aflevering #5 van Glazen Huisgenoten

Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman zijn de 3FM-dj's die dit jaar het Glazen Huis in gaan. Om alvast aan elkaar te wennen zijn ze de podcast Glazen Huisgenoten gestart. In de laatste aflevering tellen ze af naar de start van 3FM Serious Request op zondag.

Samen aftellen

Aankomende zondag zullen de dj’s, een dagje eerder dan normaal, het Glazen Huis betreden op de Grote Markt in Nijmegen. Barend en Sophie, die vorig jaar ook in het Glazen Huis zaten, zien er een beetje tegenop. "Ik vond die dag dat we er in moesten verschrikkelijk. Wat een hel!" vertelt Barend. "Ik was onwijs nerveus de eerste twee uur." Sophie: "Je doet geen oog dicht van tevoren. Geen gordijnen, geen deuren die je dicht kan doen. Alles is open, iedereen kijkt naar je."

Dit jaar wordt Wijnand’s eerste keer in het Glazen Huis. "Wij gaan een hele leuke tijd samen hebben. Ik denk dat wij qua persoonlijkheden de ingrediënten hebben om het gewoon gezellig met elkaar te hebben en elkaar te steunen." vertelt hij. Ook vertellen de dj’s dat ze zich niet zo’n zorgen maken over dat ze dit jaar zonder telefoon het Glazen Huis in gaan, maar eerder over wat ze allemaal gaan eten.

Benieuwd naar meer hierover en naar anekdotes over de kamasoetrabeurs en weddenschappen tijdens Serious Request? Beluister dan Glazen Huisgenoten #5 of check de podcast hieronder met beeld via YouTube!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

#5 - "Zenuwachtig voor het Glazen Huis" | 3FM Serious Request 2023 - Glazen Huisgenoten | 3FM Serious Request 2023

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie