3FM Serious Request

Breda speelt zich warm voor 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Breda speelt zich warm voor 3FM Serious Request

Met iets meer dan een maand op de teller tot aan 3FM Serious Request komt de regio Breda al fanatiek in actie voor het Rode Kruis. Jij kunt ook helpen door aan een van deze acties mee te doen of te doneren!

In de spotlights

Jouw doucheconcerten behoren binnenkort tot het verleden. Er is namelijk plek op het podium van Joepie in Breda om je zangkunsten ten gehoren te brengen. Pak je moment en laat iedereen horen hoe goed jij bent in rappen, grunten, jodelen of al deze disciplines tegelijkertijd. Schrijf je in en laat je sponsoren door je familie, vrienden en kennissen. Vergeet ze ook niet mee te nemen naar je optreden om voor je te komen applaudisseren!

Doe mee!

Rammen maar

Iedereen met en zonder ritmegevoel opgetrommeld! Op 23 december kun je deelnemen aan een samba- en percussieworkshop in Breda. In ruil voor een donatie leer je in een mum van tijd de tofste nummers spelen.

Meld je aan!

Luistermarathon

Ben jij zelf niet zo muzikaal of klaar voor het podium? Dan kun je ook komen luisteren naar het spel van pianodocenten- en studenten tijdens een vijf uur durend optreden. Verschillende muziekstijlen zullen de revue passeren op 11 december bij deze show in winkelcentrum De Barones in Breda.

Kom luisteren!

Heb je zelf een ander goed idee om in actie te komen voor 3FM Serious Request? Meld je dan aan op de Kom in Actie-site en ga aan de slag!

Ster advertentie
Ster advertentie