3FM Serious Request

755.555,50 euro van Serious Ambtenaar

  1. Nieuwschevron right
  2. 755.555,50 euro van Serious Ambtenaar

De initiatiefnemers van Serious Ambtenaar kwamen het huis binnenlopen met een cheque. Niet zomaar een cheque, eentje ter waarde van 755.555,50 euro!

Voor het vierde jaar op rij zetten ambtenaren in Nederland twee dagen van hun vrije tijd in om een opdracht uit te voeren voor een organisatie. Op woensdagmiddag kwamen initiatiefnemers Ronald Ultee, Marco Spruit Bleeker en Arzu Catahli een cheque met daarop een bedrag van maar liefst 755.555,50 euro overhandigen. Ja, je leest het goed, er is geen nulletje te veel gerekend.

"Heb je terug van een miljoen?"

"En Nederland maar roepen dat die ambtenaren de hele dag niets doen! Mooi niet waar dus." Domien en Gerard konden hun ogen niet geloven toen ze zagen dat Serious Ambtenaar driekwart miljoen heeft opgehaald. "Heb je terug van een miljoen?" grapte een van de initiatiefnemers.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vrijwilligers werken samen met professionals

Vorig jaar brachten de ambtenaren van Serious Ambtenaar een cheque van 354.335,- euro naar het Glazen Huis in Leeuwarden. Ook dit jaar werkte een groep professionals samen met vrijwilligers aan het oplossen van adviesopdrachten voor onder meer gemeenten en ministeries. Twee dagen lang werden er voor 5000,- euro per opdracht adviezen opgesteld.

Ster advertentie
Ster advertentie