3FM Serious Request

Audio highlights dinsdag

  1. Nieuwschevron right
  2. Audio highlights dinsdag
VanVelzen en Miss Montreal kaapten wat instrumenten in het Glazen Huis en dat was het begin van een fantastische en muzikale dag!


Dagelijks een muzikale start van je dag. En dan hebben we het niet over plaatjes draaien op de radio (hoewel dat ook bij Serious Request hoort), maar over supertoffe livemuziek. Roel van Velzen en Miss Montreal speelden een speciale versie van 'Merry X-Mas Everybody' voor Serious Request it was only the beginning. Er werd nog veel meer gezongen en er was superveel te doen!


Luister!


VanVelzen met Miss Montreal - Merry X-Mas Everybody
De wind bracht Miss Montreal dinsdagochtend in het Glazen Huis en daar sloeg ze natuurlijk aan het spelen met Roel "The Man" van Velzen. Kersthit van 2009?

Jaaroverzicht van Henk Huppelschoten
Vorig jaar deed Kluun het jaaroverzicht bij Giel, maar dit jaar had hij een waardige uitzendkracht ingehuurd. Henk Huppelschoten neemt het nieuws van 2009 door, 'oud nieuws dus'.

Poppenkast met Sander en Filemon
Dinsdag moesten de klusjesmannen aan de bak in de kantine. Dit keer geen broodjes haring, maar een poppenkastvoorstelling dat ze moeten verzorgen.

Coen en familieleed
Emoradio! Helemaal geweldig. De lijn van Coen valt tussendoor eventjes weg, maar je voelt de emotie door je speakers binnenkomen. Waterworks en alles.

Muggenlied
Mug boven m'n bed. Zzzzz! Mug boven m'n bed! Splet! Weer een mug die niet op let! Zelden zoiets zoets gehoord.

Zingen over eten
Tygo Gernandt was op bezoek en dat is gezellig, maar de DJ's waren wel een beetje jaloers. Hij rook namelijk naar eten en de hongen kreeg vorm in toonhoogtes die nooit eerder te horen zijn geweest.

Blof in het Glazen Huis
Als voorproefje op het koptelefoonconcert van Blof speelden de mannen eerst één nummertje in het Glazen Huis waar we allemaal van mee mochten genieten. Heeeeeeurlijk.

Groot nieuws vanuit het callcenter
Klaas had vanuit het callcenter heel groot nieuws. Het bedrag voor platen aanvragen is door een magische grens heen en er kwam ook een aanvraag binnen die speciale aandacht verdient.


Ster advertentie
Ster advertentie