3FM Serious Request

Alles komt goed met babysitters Rob en Sander

  1. Nieuwschevron right
  2. Alles komt goed met babysitters Rob en Sander

Er zijn mensen die het aandurven om Rob Stenders en Sander Hoogendoorn op hun kinderen te laten passen. De familie Breejen betaalt er zelfs geld voor!

Weinig veilingitems zijn voorzien van een disclaimer. Maar Rob Stenders en Sander Hoogendoorn op je kroost laten passen kan alleen op eigen risico. De kinderen van familie de Breejen staan een avondje onder toezicht van de DJ's.

Alles komt goed

Nog voordat de ouders de deur uit zijn is het nepvader Rob al gelukt om één van de kinderen aan het huilen te maken. Maar met een geruststellende "Alles komt goed" gaan de ouders de deur uit. Het avondeten bestaat uit pannenkoeken, die Rob en Sander overigens nog wel even moeten maken.

120 op de teller

Rob en Sander waren voor 60 euro naar het fraaie Limmen gereden voor aan avond babysitten. De familie Breejen gooide nog even de verdubbelaar op het bedrag waardoor er weer 120 euro extra op de teller staat.

>> Ook een oppas nodig? Geef je op!

Geslaagde avond

De babysitters waren zichtbaar opgelucht toen de werkelijke ouders weer op de stoep stonden. Het risico dat de ouders hebben genomen door Rob en Sander op te laten passen was volgens oppascoach Carolina verantwoord: "Voor jullie doen hebben jullie het best goed gedaan". Toch een groot compliment, morgen nieuwe kinderen op een ander adres!

>> Kijk hier naar de andere avondjes oppassen

Ster advertentie
Ster advertentie