3FM Serious Request

Sesamstraat op visite

  1. Nieuwschevron right
  2. Sesamstraat op visite

Bert, Ernie, Tommie en Elmo kwamen op visite bij Michiel en dat was, als altijd, een (kinder)feestje!

Dingdong! De deurbel ging en binnen luttele seconden stond zaterdag het huis vol met sterren uit Sesamstraat! Gelukkig kwamen ze nog een keer en nu met een dikke vette cheque.

Elmo bij de brievenbus

Zaterdag was het een dolle boel in het huis. Een dag later doet Elmo het even dunnetjes over bij de brievenbus. Met een dikke cheque van €9000.- euro deed hij samen met Photoflyer een behoorlijke duit in het zakje!

Zingen, dansen, springen

De inwoners van de bekendste straat van Nederland zijn nog goed bij stem ook! Elmo bleek jarig en dus werd een uitzinnig vrolijk deuntje gezongen. Ook gingen de opvallend grote voeten flink van de vloer. De DJ's lieten hun speelgoed staan en de Oude Markt schoof gezellig aan, zodat het druilerige weer als sneeuw voor de zon verdween.

Bert & Ernie kinderfeestje

Maar er waren ook serieuze zaken. De afvaardiging sloot namelijk de bieding op hun veilingitem. Via 3FM.nl/marktplaats kon je bieden op het Bert & Ernie kinderfeestje. Ja, echt! Je kon het dynamische duo gewoon naar het feestje van jouw kids halen!

Voor maar liefst 1300 euro kan Richard uit Enschede het enige echte Project X Sesamstraat feest op bezoek verwachten. Gelukkig staan er nog genoeg mooie andere items op de veiling!

>> Check die toffe items op de veiling

Ster advertentie
Ster advertentie