3FM Serious Request

The day after: de Tijn-madness schiet door het dak!

  1. Nieuwschevron right
  2. The day after: de Tijn-madness schiet door het dak!

Het is alweer een dag geleden dat de 6-jarige Tijn samen met zijn vader voor het Glazen Huis stond met een mega-ontroerende actie. In de tussentijd is er veel gebeurd. Heel erg veel. Zowat heel Nederland gaat inmiddels met gelakte nageltjes door het leven en Tijn heeft met zijn actie al meer dan 700.00 euro (!) opgehaald. Zijn streefbedrag was 100 euro. Wow!

Foto: Hans-Peter van Velthoven

Tijn komt in actie: dag 2

Laten we beginnen bij het begin van de tweede dag van #heelhollandlakt. Tijn was donderdagochtend opnieuw van de partij in het Glazen Huis en lakte daar de nagels van iedereen die langskwam bij de brievenbus. In ruil voor een donatie mocht je een kek kleurtje kiezen en lakte hij in opperste concentratie elke nagel. Tijn heeft inmiddels al meer dan 700.000 euro opgehaald voor 3FM Serious Request, dat dit jaar geld ophaalt voor kinderen die onnodig sterven aan longontsteking.

Tijn is burgermeester van Breda

Wat een bijzondere ochtend! Paul Depla, de burgermeester van Breda, benoemde Tijn voor een dag burgermeester, want, zei hij: "Tijn is toch de held van 3FM Serious Request, dus ook van Breda!" Dat maakte Tijn de jongste burgermeester van Nederland.

Tijn harkt een half miljoen binnen

Rond het middaguur bereikte de teller op Tijns actiepagina de 500.000 euro! Nogmaals: zijn streefbedrag was 100 euro. HOE GEWELDIG!

Tijn gaat zelf voor rood

Tijn heeft zijn eigen nagels natuurlijk ook gelakt! Hij koos voor rood, de kleur van de liefde.

Tijn had het hart van zijn opa natuurlijk allang veroverd. Opa kwam dinsdagmiddag dan ook nog even snel een kusje halen tussen alle nagels door. SMAK!

Vervolgens pakte Tijn zijn belangrijke taak weer in opperste concentratie op en lakt hij de nagels van een leeftijdsgenootje.

Tijns actie gaat viral met #lakaan, #laakjelakken en #heelhollandlakt

Bekende Nederlanders, bedrijven, buitenlandse media. Ze pikken Tijns actie allemaal op! Iedereen heeft zijn hart verloren aan dit hartverwarmende verhaal.

Turkse media:

Vlaamse media:

Ook de politiek doet mee

De Nederlandse pornoster Bobbi Eden (geen grap):

Een of andere dude uit Texas (Verenigde Staten):

Bekijk hier de dag van Tijn van gister

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Al met al, geweldig! Wij vinden het supermooi dat Tijn zich inzet voor 3FM Serious Request en vragen ons af: zet jij je ook al in voor al die kinderen die jaarlijks onnodig overlijden aan longontsteking?! 3FM-DJ Wijnand Speelman reisde in november naar Ivoorkust, waar longontsteking een groot probleem is. Bekijk hier zijn reisverhalen en doe een donatie aan 3FM Serious Request zodat het Rode Kruis zich kan inzetten voor deze kids.

>> Lees ook: Heel Holland lakt voor Tijn
>> De 6-jarige Tijn is ongeneselijk ziek en heeft een laatste wens

Ster advertentie
Ster advertentie