3FM Serious Request

Huiskamerconcerten voor 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Huiskamerconcerten voor 3FM Serious Request

Chef'Special in je woonkamer? Martin Garrix tussen je schuifdeuren? Je kon dit jaar weer bieden op een aantal huiskamerconcerten.

Schuif de vingerplant en de salontafel aan de kant, stuur je ouders naar de bios en haal een vette band in huis via de 3FM Serious Request veiling. Ook dit jaar werden er weer huiskamerconcerten aangeboden. De veiling daarvoor is inmiddels gesloten.

Domien Verschuuren en Sander Hoogendoorn gaan in de week van 3FM Serious Request door het land om vanuit verschillende huiskamers verslag te doen van de optredens.

Miss Montreal in je huiskamer

Sander Hoogendoorn was donderdag bij het huiskamerconcert van Miss Montreal in het Brabantse Den Hout, waar de hoogste bieder wel tweeduizend euro voor neer wilde tellen.
>> Lees meer over het huiskamerconcert van Miss Montreal

Huiskamerconcerten van Martin Garrix en Chef'Special
Ook Martin Garrix en Chef'Special geven huiskamerconcerten voor de hoogste bieders. Wil je samen met je vrienden, familie of buurtgenoten een ongelooflijk feest meemaken in je eigen huis, zamel dan zoveel mogelijk geld in en biedt op de veiling.

Gers Pardoel in je huis

Ook kersverse vader Gers Pardoel zet zich in om kindersterfte door de gevolgen van diarree terug te dringen. Is je huiskamer stevig gestut? Zit er een goede fundering onder? Want als hij komt optreden, wordt er serieus gesprongen.

>> Lees meer over het huiskamerconcert van Gers Pardoel

Michael Prins gaf ontbijtconcert

Ook Michael Prins gaf een huiskamerconcert. Op een lege maag kun je niet spelen en dus kwam Michael eerst aan tafel zitten voor een broodje en een kop koffie. Vervolgens trakteerde de zanger de hoogste bieder op een ontbijtconcert.

Gemist? Geen nood, hieronder is 't allemaal terug te kijken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie