3FM Serious Request

Veilingitem vanuit de ruimte

  1. Nieuwschevron right
  2. Veilingitem vanuit de ruimte

André Kuipers biedt patch van ruimtepak te koop aan plus tickets voor de Space Expo

Helaas liet zijn drukke schema het niet toe om zelf langs te komen, maar ons eigen ruimtemannetje André Kuipers heeft wel een héél exclusief en bijzonder veilingitem aangeboden voor 3FM Serious Request 2012. Je kunt namelijk nu kans maken op de ingelijste Promisse patch van André Kuipers met handtekeningen van de gehele ISS crew erop. Deze patch is met André Kuipers in de Sojoez-raket mee geweest en heeft meer dan een half jaar in de ruimte doorgebracht. Het is zelfs ín het International Space Station gesigneerd door de gehele bemanning!

Naast de patch krijg je ook nog drie tickets voor de Space Expo

Mocht je denken dat dit het enige is? Mooi niet! Het gehele item is professioneel ingelijst met een gesigneerde poster van André Kuipers. Daarnaast krijg je zelf ook de mogelijkheid om een stukje ruimte te ervaren in de ‘Space Expo’, het bezoekerscentrum van de ‘European Space Agency’ in Noordwijk. Hiervoor ontvang je 3 vrijkaarten. Bieden dus!

De grote baas van Space Expo kwam de items namens André Kuipers aanbieden bij het Glazen Huis:

>> Bied nu snel op dit mooie ruimtepakket

Heb jij ook een bijzonder veilingitem? Help ons!

De veiling van 3FM Serious Request staat al bomvol met mooie spullen, maar we zijn natuurlijk altijd op zoek naar meer! Dus heb jij op zolder nog iets bijzonders liggen waarmee je graag een steentje bij zou dragen aan het goede doel van dit jaar, mail ons dan snel op veiling@3fm.nl! En binnen no-time zal ook jouw item op onze veiling prijken.

Ster advertentie
Ster advertentie