3FM Serious Request

Dakar Challenge brengt 48.405 euro op!

  1. Nieuwschevron right
  2. Dakar Challenge brengt 48.405 euro op!

De 3FM Serious Request Edition van de Amsterdam Dakar Challenge bracht maar liefst 48.405 euro op!!!!!

Er wordt gerend voor Mama's, maar er werd ook geracet. Onder de bezielende leiding van Jemer deden een aantal pijlsnelle boys mee aan de Amsterdam-Dakar Challenge. De stoet auto's waar de modder nog op zat, kwam maandag (19 december) op de markt aan. Vol trots brachten ze de opbrengst van de race naar het huis. En wat een bedrag! Alles bij elkaar hebben ze 48.405 euro binnen geracet!

Challenge 3FM Serious Request Edition

Zowel de honger naar avontuur en het geweten werden gestild. De Amsterdam Dakar Challenge organiseerde voor de derde keer op rij een 3FM Serious Request Edition waar heldhaftige teams reden voor de stille ramp van 2011.

Dakar Challenge via Marokko naar het Glazen Huis

De speciale sponsorrit voor 3FM Serious Request ging op 28 november van start. De deelnemende teams reden vanaf deze dag 22 dagen door onder andere België, Frankrijk, Spanje, Portugal naar Marokko. En vanaf Marokko ging de rit door het Atlasgebergte en de Sahara terug naar Nederland waar de coureurs eindigde bij het Glazen Huis op de Beestenmarkt in Leiden. Paul ontving de triomfantelijke stoet van 11 auto's op het plein. Vervolgens toonden de teams de opbrengst voor 3FM Serious Request

Strenge spelregels 3FM Serious Request Edition

Voor deelname aan de 3FM Serious Request Edition van Dakar gelden strenge spelregels. De auto's waar de teams mee rijden mogen maximaal 500 euro kosten. En voor het gereedmaken van deze auto's mag niet meer betaald worden dan 250 euro. Ook moeten de deelnemers zichzelf zien te redden tijdens de rit. Deelname vereist dus de nodige dosis lef en doorzettingsvermogen.

Ster advertentie
Ster advertentie