3FM Serious Request

3FM Serious Request veiling is vanaf 3 december geopend!

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Request veiling is vanaf 3 december geopend!

De 3FM Serious Request veiling is vanaf maandag 3 december geopend! Heb jij een leuk item in de aanbieding? Of wil je juist bieden op een leuk item? Check de veilingsite en help mee om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request.

>> Ga naar de 3FM Serious Request Veiling

Vanaf maandag 3 december is de 3FM Serious Request Veiling geopend! Wil jij bieden op een huiskamerconcert van Kensington, of The Opposites? Of wil jij koste wat het kost de (gevulde) platenkoffer van Gerard Ekdom in je bezit krijgen? Dat kan vanaf nu op de 3FM Serious Request Veiling.

Een item veilen op 3FM Serious Request Veiling

Je kunt natuurlijk ook zelf een item veilen. Deze kun je doorgeven aan de veilingmeester via veiling@3fm.nl. Voor alle overige vragen en opmerkingen kun je ook mailen naar dit adres.

Kom In Actie voor 3FM Serious Request

Heb je geen item om te veilen, maar wil je wel geld inzamelen voor 3FM Serious Request? Geen probleem! Je kunt ook je steentje bijdragen door een actie op te zetten. Houd jij van taarten bakken? Ben jij de beste autowasser? Of doe jij niks liever dan een sponsorloop organiseren? Dan is dit echt iets voor jou!

>> Start een Actie

Gerard Ekdom biedt zijn platenkoffer aan

Gerard gaat verhuizen. Dit is natuurlijk de perfecte gelegenheid om zijn overvolle CD-kast eens goed op te ruimen. Speciaal voor de 3FM Serious Request Veiling doet Gerard afstand van een lading CD's én de speciale bijbehorende koffer!

>> Bieden op Gerards koffer

Ster advertentie
Ster advertentie