3FM Serious Request

Hoe gaat het met Bart de Statiegeldman?

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe gaat het met Bart de Statiegeldman?
Hij bezoekt een pijnlijke plek voor de DJ’s, het restaurant van Herman den Blijker. Doe ook mee en doneer je lege flessen.3FM-DJ Bart is al gepromoveerd van Statiegeldman tot Statiegeldmaestro, zo veel lege statiegeldflessen heeft hij al opgehaald! Hij crost met de 3FM bus door het land om zoveel mogelijk statiegeldflessen op te halen. Een van de plekken waar hij vandaag een berg flessen komt ophalen is Las Palmas. Dat is niet de warme vakantiebestemming, maar het restaurant van topkok Herman den Blijker in Rotterdam.

Las Palmas drinkt door

In het restaurant gebruiken ze geen statiegeldflessen, daarom heeft het personeel zelf als een idioot doorgedronken. Dat heeft veel lege petflessen opgeleverd, wel twee hele zakken vol! Zodra die in de 3FM bus zijn geladen, gaat Bart weer verder het land is.

En nog een lichtpuntje voor de watertandende DJ’s in het huis. Nu mogen ze nog niets eten, maar zodra ze het huis verlaten, zijn ze van harte velkom om te komen eten.

Eerder vandaag was Bart bij garage Optimaal. Daar stonden 3 pallets, om in de woorden van Gerard te blijven, klaar voor hem.

Statiegeld opbrengst

En nee, Bart heeft geen rare obsessie met lege flessen, hij verzamelt ze voor het statiegeld. Dat gaat rechtstreeks naar het Rode Kruis, die daarmee de slachtoffers van de stille ramp helpt. Je kunt Bart op allerlei manieren meehelpen.

>> Help Bart met de statiegeldactie!


Ster advertentie
Ster advertentie