3FM Serious Request

Chef'Special en Don Diablo bij Circus Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Chef'Special en Don Diablo bij Circus Request

Chef'Special en Don Diablo zijn ook van de partij en zijn toegevoegd aan de line-up! De band en de DJ zijn te horen in het Patronaat tijdens Giels Circus Request!

De Haarlemse band Chef'Special kon natuurlijk niet achterblijven. Giel organiseert in hun stadje Circus Request voor 3FM Serious Request en de band is daar ook bij. De Cheffies spelen vrijdag 19 december in het Patronaat. Diezelfde avond staan ook Racoon, Van Dik Hout, Niels Geusebroek, Mr. Polska, Emil Landman en David Benjamin op de planken van het Haarlemse poppodium. Komt dat zien!

Koop kaarten Circus Request met Chef'Special

Don Diablo en Fedde Le Grand bij Protocol-avond

Don Diablo kun je op maandag 22 december gaan aanschouwen ná Circus Request. Hij draait tijdens de Protocol-avond die maandagavond om 23.59 uur begint. Protocol Recordings is het platenlabel van bijvoorbeeld Calvin Harris, Anouk, Bassjackers en natuurlijk Don Diablo. Deze laatste komt langs met Arno Cost, John Christian en Fedde Le Grand. Ben jij er ook bij?

Veilingitem: uniek leren jasje gedragen door Don Diablo

De stijl van het idool is absoluut 'stoer' te noemen en dit zie je dan ook goed terug in zijn videoclips. Zo draagt hij in zijn nieuwe clip Generations een zwart leren jasje waar hij absoluut de show in steelt. Het jasje dat je krijgt is écht gedragen door het muzikale genie zelf, is niet in de winkel te koop en daarom ook absoluut 'one of a kind'! Bieden op het item kan hier.

Koop kaarten Protocol-avond met Don Diablo

Giel organiseert Circus Request

Voor Haarlemmer Giel Beelen wordt het een bijzondere editie van 3FM Serious Request. Hij gaat niet het Glazen Huis in, maar maakt de week actief mee in zijn eigen stadje. Hij bezoekt acties in de stad waarbij geld wordt ingezameld voor het Rode Kruis en zet van vrijdag 19 tot en met maandag 22 december zijn circustent op in het Patronaat voor zijn eigen benefietavonden onder de noemer Circus Request.

Haal kaartjes voor Giels Circus Request

Ster advertentie
Ster advertentie