3FM Serious Request

Giel naar Nijmegen voor de Kom In Actie Dag

  1. Nieuwschevron right
  2. Giel naar Nijmegen voor de Kom In Actie Dag

Nijmegen werd op z'n kop gezet op 6 december door Giel. Met dank aan de gulle gevers daar, haalde hij 7245,- euro op voor 3FM Serious Request!

De 3 DJ's gingen ieder naar een andere stad en moesten daar geld inzamelen. De Kom In Actie dag vond dit jaar plaats op 6 december. Waar de DJ's voorheen opdrachten kregen, hadden ze nu de vrije hand in wat er ging gebeuren. Als ze maar zoveel mogelijk geld inzamelden voor het Rode Kruis en de stille ramp van dit jaar: babysterfte.

Giel Beelen naar Nijmegen voor 3FM Serious Request 2012

Giel ging op 6 december naar Nijmegen en moest die stad op z'n kop zetten. De DJ die het meeste geld inzamelde die dag, krijgt één smerig sapje minder tijdens 3FM Serious Request.

Giel Komt In Actie in Nijmegen

Giels bestemming op 6 december was Nijmegen en hijbezocht daar verschillende locaties. De drie DJ's vertrokken 's morgens vanuit de 3FM studio. Giel ging direct naar Nijmegen toe gaan om... koekjes te bakken! 's Middags ging hij naar de HAN in Nijmegen. De studenten hadden een veiling georganiseerd waar Giel met verve de rol van veilingmeester op zich nam. Giel stond 's middags op de Grote Markt waar alle Kom in Acties naar toe konden komen om hun actie uit te voeren en geld te doneren.

Het programma van Giel in Nijmegen

10.30 uur - koekjes bakken op het ROC
12.00 uur - Giel is veilingmeester op de HAN
14.00 uur - Giel op de Grote Markt in Nijmegen. Alle 'Kom in Acties' kunnen hierheen komen om geld te doneren of hun actie uit te voeren!

Ronnie Ruysdael en Lotte Komen in Actie

Giel had het druk in Nijmegen. Hij sjeesde van de Hogeschool naar de Grote Markt en trof daar niemand minder dan Ronnie Ruysdael aan. De beste man stelde zijn A-Team bus beschikbaar voor een tour door Nijmegen. Daar moesten natuurlijk wel keiharde knaken voor betaald worden. Elke euro telt voor 3FM Serious Request! Ook Lotte zette zich in voor het goede doel. Zij haalde zowaar 75 euro op! En daar kan het Rode Kruis dan weer medische instrumenten mee kopen. Luister naar Giel op de Kom In Actie Dag in Nijmegen.

Bied op de Gielbuggy

Giel heeft zijn favoriete vervoermiddel helaas moeten inleveren voor de 3FM Serious Request veiling. Wil jij de nieuwe eigenaar worden van deze roze Gielbuggy? Bieden maar!

>> Bied direct op de Gielbuggy

Kom In Actie voor 3FM Serious Request

Jouw steun is niet alleen op 6 december nodig. Het Rode Kruis en 3FM kunnen jouw hulp ook ervoor en erna gebruiken. Heb je plannen voor een actie? Meld hem dan aan op www.3fm.nl/kominactie

Foto's Kom In Actie Dag Giel in Nijmegen

Bekendmaking Kom In Actie stad voor Giel

Ster advertentie
Ster advertentie