3FM Serious Request

Ontwerp de 3FM Kerstkaart

  1. Nieuwschevron right
  2. Ontwerp de 3FM Kerstkaart
De zon zindert nog aan het hemels firmament. Hét moment om jou te vragen om de Serious Request kerstkaart te ontwerpen!
3FM vestigt tijdens Serious Request 2009 de aandacht op bestrijding van malaria. Elke 30 seconden sterft er een kind aan malaria. Daar moeten we wat aan doen. En jij kunt ons helpen.


Ontwerp zelf een originele kerstkaart


Heb jij een tof idee voor een kerstkaart? Stuur het naar 3FM en wie weet, komt jouw ontwerp, met naam, op 200.000 kerstkaarten! In samenwerking met TNT Post geeft 3FM pakketten met speciale decemberzegels en wenskaarten uit. De opbrengst van de kaarten gaat naar de malaria-actie van het Nederlandse Rode Kruis. Met jouw creativiteit steun je dus nu al Serious Request.

Go nuts, maar wel vóór 7 september


Het onderwerp mag 3FM Serious Request, malaria, maffe DJ’s of kerst zijn, of iets heel anders. Verzin het maar, het kan niet gek genoeg. Als het maar origineel is en vooral leuk om te versturen (maar houd het wel netjes!). Lees eerst de actievoorwaarden voor meer informatie over hoe je mee kunt doen. Deelnemen kan tot 7 september. Dus pak je pen, kwast, muis etc en laat je creatieve vulkaantje tot uitbarsting komen!Actievoorwaarden
Het ontwerp wordt gedrukt op een ansichtkaart van 122 x 170mm. Houd in jouw ontwerp rekening met deze verhoudingen en het formaat. Op de achterzijde van de kaart komt jouw naam te staan.

Aan deze actie kan worden deelgenomen door voor 7 september aanstaande je zelfgemaakte kerstkaart onder vermelding van je naam, contact- en adresgegevens te sturen aan:

- jury@3fm.nl

of via:

3FM
o.v.v. Serious Request Kerstkaartactie
Postvak CM31
Postbus 26444
1202 JJ HILVERSUM


- Door deel te nemen verleen je 3FM het recht om je ontwerp te gebruiken en te verveelvoudigen in het kader van deze actie zonder dat daarvoor een nadere vergoeding wordt verstrekt en sta je er voor in dat het ontwerp geen inbreuk maakt op auteurs- of portretrechten van anderen.
- Ontwerpen met aanstootgevende, te expliciete, of religieuze beelden worden uitgesloten van deelname.
- 3FM zal de door de deelnemer verstrekte gegevens slechts gebruiken voor de doeleinden waarvoor de gegevens zijn verstrekt, tenzij de deelnemer heeft aangegeven informatie te willen blijven ontvangen van 3FM.
- De winnaar(s) krijgt (krijgen) bericht van 3FM via een e-mailbericht of per telefoon.
- Over uitslagen van de actie kan niet met 3FM worden gecorrespondeerd.
- 3FM behoudt zich het recht voor om deze actievoorwaarden te allen tijde te wijzigen of aan te vullen zonder daarvan nadere aankondiging te doen.
- 3FM behoudt zich het recht voor om de actie te allen tijde voortijdig stop te zetten zonder daarvan nadere aankondiging te doen.

Ster advertentie
Ster advertentie