3FM Serious Request

Flashmob! Dansen op Snow Patrol

  1. Nieuwschevron right
  2. Flashmob! Dansen op Snow Patrol
Huh?¿Qué pasa? Waar komt die enorme groep dansende mensen ineens vandaan? Snow Patrol maakt echt iets los!
De meest toepasselijke band met zo'n dik pak sneeuw is overduidelijk Snow Patrol. Laat daar geen twijfel over zijn. Maar dat het zóveel losmaakte, dat wist helemaal niemand.

Schrik! Flashmob!

Na enig onderzoek werd er meer duidelijk. Groningers zijn helemaal niet stijf en stug! De dansscholen in het (ijskoude) hoge noorden wilden ook wat doen voor Serious Request en organiseerden een Flashmob. Niks Amerikaans idee, wij kunnen het stukken beter.En zo , hup ineens, haalde de flashmob nog eens 600 euro binnen voor Serious Request.

200 dansende dansers

Uiteindelijk stonden er zo'n 200 dansers een pasje te maken en zo schoof de sneeuw ritmisch over de Grote Markt.


Flashmob

Voor als je de laatste maanden onder een steen hebt geleefd; een flashmob is een, zomaar ineens uit het niets een groep mensen een ingestuurd dansje opvoert, in een park bijvoorbeeld, op het station, of op de Grote Markt in Groningen.

Gerard startte gewoon relaxed Just Say Yes, ging een beetje keuvelen bij annemieke en Giel. Het duurde even voordat de DJ's het doorhadden. Giel kreeg kippenvel!


Brabants feestje

Eerder in de week zetten dansscholen in Eindhoven de binnenstad ook al op z'n kop. Na de doorbraak van Timor "I know I can dance" Steffens lijkt Nederland wel besmet met een waar dance virus.

>> De Lichtstad danst
Ster advertentie
Ster advertentie