3FM Serious Request

Hot veilingitem: platinaplaat van Michael Jackson

  1. Nieuwschevron right
  2. Hot veilingitem: platinaplaat van Michael Jackson
Michael Jackson is niet meer onder ons, maar zijn spullen blijven hot items. Op de veiling wel een HELE hete: de platinaplaat van Michael Jacksons 'Thriller'.
Een platina Award aan Michael "The King Of Pop" Jackson toegekend voor ongekende verkoop van de single Thriller. Op de single staat zelfs het serienummer, uitgebracht door het grote Amerikaanse label EPIC. Dit is dus geen achtergebleven, vergeten, ondergeschoven, b-onderscheiding, maar van The King Of Pop zelf!

>> Bied direct op dit item!

Topstuk voor alles en iedereen

Een waar topstuk! Voor verzamelaars. Een uniek object op de veiling en in de wereld. Hang 'm aan de muur en maak jouw playbacksessies net wat minder genant, want hey, je hebt wel een platina plaat aan je muur hangen!

Met spoed naar Groningen

Voor dit topitem willen we even een bedankje doen. Remy de Groot (oprichter van T-Spoon) doneerde dit stuk en DHL The Same Day wist het binnen no-time in Groningen te krijgen.

In VeilingTV

Dat maakt het mogelijk om vanavond de award in volle glorie te aanschouwen in het legendarische VeilingTV. Zet je tv of laptop aan en kijk naar de (on)georganiseerde chaos. Toptelevisie en -radio!

>> Direct naar de platina award
>> Meer veilingitems


Ster advertentie
Ster advertentie