3FM Serious Request

Collectebusje niet naar Kerkrade

  1. Nieuwschevron right
  2. Collectebusje niet naar Kerkrade
Paul Rabbering hoeft de reis naar Kerkrade niet te maken. De voetbalwedstrijd waar hij plaatjes zou gaan draaien gaat niet door.
Het busje stond er helemaal klaar voor. Een volle tank, harde bandjes en een goed draaiend motortje, maar de sneeuw gooide roet in het eten. Paul Rabbering zou met het busje afreizen naar Kerkrade en plaatjes draaien bij de voetbalwedstrijd Roda JC - PSV. Helaas is de wedstrijd afgelast. Paul hoefde de trip naar het zuiden niet te volbrengen.

Hete hits

Paul Rabbering haalde opgelucht adem. Het fraaie collectebusje heeft namelijk geen kacheltje. Hij had zich al voorbereid op een reis naar het zuiden in de kou met het stuur vastgevroren aan zijn handen. Zelfs het draaien van hete hits zou hierbij niet hebben geholpen. Wel gaat hij proberen voor de komende dagen een kacheltje in zijn bus te krijgen.


Collectebusje rijdt niet
"Blijven bewegen anders sneeuw je in" Paul Rabbering doet zijn best om met zijn busje niet in te sneeuwen. Hij hoefde de reis naar Kerkrade niet te maken.

Morgen gaat Paul het met zijn busje gewoon weer proberen. Deze missie lijkt haalbaar want dan staat de reis naar Schiphol in de planning.


Ster advertentie
Ster advertentie