3FM Serious Request

Wauw: Sophie zingt samen met Tom Odell 'Another Love' in het Glazen Huis

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Wauw: Sophie zingt samen met Tom Odell 'Another Love' in het Glazen Huis

Vanavond stond Tom Odell op het podium tijdens 3FM Serious Request podium, maar zelfs de Grote Markt van Nijmegen was te klein voor Tom. Fans stonden uren op voorhand op hem te wachten. Maar voor zijn show kwam er een heel bijzonder verzoekje van een luisteraar: een duet met 3FM-dj Sophie. "Anything is possible!"

Duet met Sophie

Tom kwam in een romantische bui naar Nijmegen. Hij trouwde twee weken geleden nog. Zijn aanzoek was niet heel zwoel. Met knikkende knietjes vroeg hij zijn vrouw ten huwelijk. Net voor hij heel de Markt liet smelten, kwam hij nog even langs in de studio.

Er kwam al meteen een heel bijzonder verzoekje binnen in de 3FM App. Een luisteraar stuurde: "Ik volg Sophie op Instagram en hou van de filmpjes waarin ze liedjes zingt. Wat denk je van een duet met Tom?" En wat zegt Tom... "Anything is possible." Een droom komt uit voor Sophie! Ze zingt een intieme a capella-versie van 'Another Love'. "We're like Johnny Cash and June Carter", lachte Tom. Wat een iconisch duo!

Tom Odell komt in het voorjaar naar de Ziggo Dome en hij hintte vanavond al terugkeer naar een Nederlands festival. Wat denk je Tom... Sophie mee op tour?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie