3FM nieuws

Is Ed Sheeran de nieuwste Spice Girl?!

  1. Nieuwschevron right
  2. Is Ed Sheeran de nieuwste Spice Girl?!

"I could be the new Ginger Spice!" laat Ed Sheeran weten tijdens zijn bezoek aan de radioshow van Baby Spice Emma Bunton. Waarna hij meteen auditeert door samen het beroemde 'Goodbye' van de Spice Girls te zingen.

Ed Sheeran de nieuwe Ginger Spice?

Ed Sheeran is zichzelf even lekker in het nieuws aan het werken. Het droppen van twee nieuwe singles na een lange radiostilte, vorige week een cover van de openingstune van The Fresh Prince of Bel-Air en nu dit weer...

Afgelopen week was hij voor promotie te gast bij Spice Girl Emma Bunton die haar eigen radioshow heeft. Daar biechtte Ed op dat hij intens fan is van de meidengroep en dolgraag samen met haar een liedje zou willen zingen. Dat wilde Emma ook wel en dus zongen ze samen de beroemde ballad 'Goodbye', waarna Ed nog een wanhopige poging deed om zichzelf aan te bieden als de nieuwe Ginger Spice. Zou het hem lukken?

A perfect duet! @teddysphotos off the cuff duet. #goodbye

Een video die is geplaatst door emmaleebunton (@emmaleebunton) op 12 Jan 2017 om 12:48 PST

Via de Instagram van Emma Bunton

Ed Sheeran naar Nederland?

Op de dag van zijn single(s)release belt de singer-songwriter met 3FM-DJ Frank om te laten weten dat hij binnen vier maanden een bezoekje aan Nederland brengt. Ein-de-lijk!

Release nieuwe album

De nieuwe plaat van Ed Sheeran — die ÷ (Divide) heet — komt 3 maart uit en je kunt alvast even spieken naar de tracklist. Waar dan? Hier!

Ster advertentie
Ster advertentie