3FM nieuws

3FM en meer mediabedrijven zoeken stagiairs

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM en meer mediabedrijven zoeken stagiairs

Doe je MBO, HBO of WO, ben je op zoek naar een stage in het aankomende studiejaar en heb je een multiculturele achtergrond?

Het studiejaar 2012-2013 komt eraan. Betekent dit voor jou dat je in het kader van je studie stage moet gaan lopen? Wellicht is de stage netwerkdag dan iets voor jou.

Stage Netwerkdag op woensdag 23 mei

Volg je een relevante opleiding op MBO, HBO of WO, ben je op zoek naar een stage in het studiejaar 2012-2013 en heb je een multiculturele achtergrond? Schrijf je dan in voor de stage netwerkdag. Deze stage netwerkdag voor multicultureel talent wordt georganiseerd door Mediastages, de publieke omroepen AVRO, BNN, EO, KRO, NCRV, NTR, VARA en VPRO, de NPO en Beeld en Geluid. Deze mediabedrijven vinden het belangrijk dat ze een afspiegeling zijn van onze maatschappij en hierbij is een multiculturele samenstelling van teams een must.

>> Schrijf je in voor de stage netwerkdag

3FM zoekt stagiair(e) webredactie

Kun je schríjven? Hou je van muziek? Weet je de weg online? Misschien ben jij dan de nieuwe redactiestagiair bij 3FM Online.

>> Word stagiair(e) internetredacteur bij 3FM

3FM zoekt stagiair(e) productie

Hou jij van muziek en ben je daarnaast ook nog eens een kei in dingen organiseren en regelen? Dan ben jij misschien wel geknipt als onze nieuwe productiestagiair(e).

>> Word productiestagiair(e) bij 3FM

3FM zoekt stagiair(e) webdesign

Creatieve webdesigners opgelet! 3FM Serious Request, De Radio 2 Top 2000, Radio 1 Sportzomer, De Zwarte Lijst van Radio 6 Soul en Jazz hebben allemaal online design nodig. Voor ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste webdesign stagiair(e).

>> Word stagiar(e) webdesign bij o.a. 3FM

Ster advertentie
Ster advertentie