3FM nieuws

De Zwarte Lijst op Nederland 3

  1. Nieuwschevron right
  2. De Zwarte Lijst op Nederland 3

Radio6 DJ's, waaronder Gerard Ekdom en Giel Beelen, duiken op zaterdagavond 17 maart in De Zwarte Lijst.

Gerard en Giel hoor je op 3FM, maar ze zijn ook te vinden op Radio 6, de zender voor je dagelijkse portie Soul & Jazz. Die zender staat vanaf 17 maart 00.00 uur tot en met 23 maart 19.00 uur in het teken van De Zwarte Lijst. Dat is de lijst met de favoriete zwarte muziek van de luisteraars.

De Zwarte Lijst tv-special

Voordat die hele lijst op Radio 6 voorbij komt, kun je in een speciaal televisieprogramma op Nederland 3 al van de beste soul & jazz-platen genieten. In het tv-programma, dat zaterdagavond 17 maart te zien is, duiken Radio6 DJ’s twee uur lang in de zwartste muzieklijst van Nederland.

Gerard en Giel over hun helden

Wat kun je die avond verwachten van de Radio 6 DJ's op tv? Gerard Ekdom vertelt er bijvoorbeeld over zijn liefde voor de Isley Brothers en Leo Blokhuis over zijn favoriete Soul Train opnamen. Giel Beelen komt aan het woord over de funk en bas legende Larry Graham. Aan de hand van reportages nemen Andrew Makkinga en Winfried Baijens je mee naar artiesten uit de Zwarte Lijst, zoals Sharon Jones, Gregory Porter, Kyteman, Michael Kiwanuka en Ntjam Rosie. En natuurlijk zijn er enorm veel mooie clips te zien. De presentatie is in handen van Sylvana Simons.

De Zwarte Lijst op tv; zaterdag 17 maart 2012, 23.00 uur op Nederland 3

>> Meer over Radio 6 en De Zwarte Lijst

Ster advertentie
Ster advertentie