3FM nieuws

Mason Ramsey: van "Walmart yodeling kid" naar countrysensatie

foto: YouTube Screenshotfoto: YouTube Screenshot
  1. Nieuwschevron right
  2. Mason Ramsey: van "Walmart yodeling kid" naar countrysensatie

Weten jullie nog? Het is maart 2018, wanneer een jochie die staat te jodelen in een Walmart het internet breekt. Met wit overhemd, rode strik en leren laarzen zingt Mason Ramsey, tussen het gangpad vol schoonmaakspullen, het nummer ‘Lovesick Blues’ van countrygrootmeester Hank Williams. "Walmart yodeling kid" is vanaf dat moment dé internetsensatie van 2018.

'Blue Over You'

In 2024, ruim zes jaar later, heeft Mason Ramsey de baard in de keel gekregen en zijn muzikale aspiraties niet verloren. Sinds zijn bekendwording brengt hij muziek uit onder zijn eigen naam en afgelopen vrijdag is zijn nieuwste single ‘Blue Over You’ uitgekomen. Met meer dan zeshonderdduizend maandelijkse luisteraars timmert hij hard aan de weg!

Net zoals zijn held Hank Williams maakt Ramsey countrymuziek. ‘Blue Over You’ gaat over het gevoel van verdriet na het beëindigen van een relatie. De kleur blauw wordt gebruikt om zijn gevoelens naar zijn ex-partner uit te drukken. Onderwerpen als deze worden vaker gekozen door countryartiesten.

Voor het laatst constateerde 3FM dat country zo maar de muzieksensatie van 2024 zou worden. En nu grote artiesten als Beyoncé een countryalbum in petto hebben, is het afwachten of de 17-jarige Ramsey ook dit kalenderjaar met een volledig eigen komt!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie