3FM nieuws

Concertbezoekers boos om R. Kelly-imitator

  1. Nieuwschevron right
  2. Concertbezoekers boos om R. Kelly-imitator

Volgens bezoekers van een R. Kelly-concert in Louisiana zijn ze er ingeluisd. De man op het podium zou niet de R&B-zanger zijn, maar een imitator.

Concertbezoekers van R. Kelly in Louisiana, die meer dan honderd euro betaalden voor hun ticket, zijn woedend. Ze geloven niet dat het echt R. Kelly was die (te laat) op het podium verscheen.

Nep-R.Kelly op podium

Het concert van R. Kelly in Louisana begon uren later dan gepland. Een boze fan vertelde aan Knoe 8 News dat het optreden slechts vijf minuten duurde en dat de man playbackte. De fan beweerde ook dat ze de nep R. Kelly 's ochtends zag optreden in een restaurant in de buurt van de concerthal.

Woordvoerder R. Kelly ontkent imitator

Een woordvoerder van R. Kelly heeft tegen de Amerikaanse muziekwebsite Pitchfork gezegd dat de man op het podium wél de echte R. Kelly was. De reden van de korte duur van zijn optreden is volgens de woordvoerder dat het evenement een 'R. Kelly appearance' was en geen volledig concert.

Fans eisen geld terug via Facebook

Organisator Cedrick Johnson zou na het optreden een bericht naar alle gasten hebben gestuurd waarin hij schrijft bedrogen te zijn. De organisator ontkent dit. Fans eisen via Facebook hun geld en een verklaring.

R. Kelly brengt nummer uit met Lady Gaga

De echte R. Kelly bracht eerder deze maand (oktober 2013) samen met Lady Gaga het nummer 'Do What U Want' uit. De track staat op Gaga's nieuwe album ARTPOP, dat op 11 november verschijnt.

Concertbezoekers boos om R. Kelly-imitator

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie