3FM nieuws

Alt-J komt naar Nederland

  1. Nieuwschevron right
  2. Alt-J komt naar Nederland

'Something Good'! Alt-J komt naar Nederland. De mannen staan 26 januari 2013 op het podium in Vredenburg Leidsche Rijn.

Alt-J heeft afgelopen zomer een goede indruk achtergelaten in Nederland. De mannen waren een succes op de festivals Into The Great Wide open en Lowlands. De band keert dinsdag 26 februari 2013 terug naar Nederland voor een optreden in Vredenburg Leidsche Rijn in Utrecht. De kaartverkoop start op vrijdag 2 november om 09.00 uur.

An Awesome Wave wint Barclaycard Mercury Prize

Het debuutalbum van alt-J, An Awesome Wave, is uitgeroepen tot het beste Britse/Ierse album van dit jaar. De mannen mochten 1 november 2012 de Barclaycard Mercury Prize in ontvangst nemen. Gwil Sainsbury (gitaar en bas), Joe Newman (gitaar en vocals), Gus Unger-Hamilton (keyboard) en Thom Green (drum) leerden elkaar kennen via hun studie aan de universiteit. Alt-J geeft 14 november 2012 ook een optreden in de Melkweg in Amsterdam. Dit concert is al enige tijd uitverkocht.

3FM Presents: alt-J

Wil jij het concert van alt-J op dinsdag 26 februari 2013 niet missen? 3voor12 Radio geeft de laatste week van november een week lang kaarten weg! Luister van maandag tot en met donderdag tussen 22.00 en 01.00 uur naar 3voor12 Radio met Roosmarijn.

alt-J - 'Something Good'

Ster advertentie
Ster advertentie